06.00 dagens eko ljuder pÄ sitt karaktÀristiska vis genom sovrummet till doften av nybryggt kaffe. Du planerar för fullt den s.k. "rÄdjurssafarin" (ler) som stundar..

Jag Àr inte direkt nÄgon följare men denna gÄng inser jag att det Àr bÀst att ligga lÄgt och gÄ i dina fotspÄr. Som den ivriga jÀgare du en gÄng varit vet du precis hur man skall gÄ för att inte skrÀmma bort djuren. Det Àr viktigt hur vinden ligger och att smyga i skydd av buskridÄer Àr bra. Djuren fÄr dÄ inte vittring och upptÀcker oss inte sÄ fort. 

Mycket riktigt efter att sakta och ljudlöst smugit efter Äkerkanten stÄr dÀr nÄgra rÄdjur pÄ kÄlfÀltet och ett större gÀng pÄ havreÄkern och Àter sin frukost, 

18 stycken rÄdjur kunde vi rÀkna till.

Jag kÀmpade med intstÀllningarna pÄ kameran eftersom det var ganska mörkt och nÀr det sakta ljusnade var det bara att stÀlla om..nÄgra bilder blev det iaf.

Fint att se dessa djur som hÄller till pÄ ett lagomt avstÄnd frÄn gÄrden. Tulpanlökarna och ÀppeltrÀden fÄr vara i fred och spillningen slipper vi trampa i.

Tack L för denna trevliga "safari"🙏

 
 
Kram G♄
Comsi Comsa


SĂ„ vackra och fridfulla.... ♄

Svar: Precis sĂ„âŁ
KreAtiVa GHUGGE

bia

Ja rÄdjur alltsÄ ;)...sÄÄ vackra, vi var till torpet igÄr och vÄra tre rÄdjur sÄg vi pÄ Äkern igen...som vanligt...hela sommaren har vi sett dem. Dom har varit Ànda in pÄ tomten utanför vÄra fönster och jag kan liksom inte se mej mÀtt pÄ dem ;))....jag behöver inte gÄ pÄ nÄgon rÄdjurssafari, hihi...har dem runt knuten pÄ torpet ;))
Vill snart Äka ut dit och sova över en helg...fÄ se hur vÀdret blir framöver, just nu Àr det bara mulet och rÄtt, burrr...
Trevlig helg fina !

Svar: Hoppas ni fĂ„r fint vĂ€der nĂ€r ni skall till torpet och kanske rĂ„djuren Ă€r kvar!Kramen😊
KreAtiVa GHUGGE

ToveOlberg

SÄ berörande frÄn mÀnniskorna till djuren!
KÀrlek i graciösa tillstÄnd!
Kram

Svar: Du kan dÄ verkligen uttrycka det hela pÄ ett sÄ vackert sÀtt!Kram
KreAtiVa GHUGGE

Inga-Lill Garver

Underbart vackra djur!
Och smakar fantastiskt gott ocksÄ som tillagade.
Blev det nÄgon fÄngst?
Kram pÄ Er bÄda frÄn oss i SkÄneland

Svar: Ja, rÄdjuren Àr sÄ vackra!Vi jagade inte..tror att L slutat men visst smakar det gott!
Kram till er😊
KreAtiVa GHUGGE

Lena i Wales

Vackra djur- och naturbilder!
Ha en skön söndag!

Svar: Tack Lena!Ha det gott!
Kram😊
KreAtiVa GHUGGE

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress