...varför blev Donald Trump Amerikas president i natt!!!????
Hoppas att människan besinnar sig..!
 
 
Kram G♥
Ditte

Varför kan man fråga sig! Men jag tror att människors missnöje tar sig detta uttryck. Även i Sverige går ju SD framåt och säkert också för att människor är missnöjda med de som nu bestämmer.
Och att vara missnöjd kan ta sig de mest märkliga uttryck.
Kram och många tankar.

Svar: Håller med! Missnöje får inte nonchaleras utan bör tas på största allvar.Skulle vilja skaka om Trump och stoppa in lite vettigare värderingar i huvudet på honom!
Kram
KreAtiVa GHUGGE

Karin Eklund

Jag tror också att det handlar om missnöje bland människor i många länder, inte bara i USA och Sverige. Det händer varstans, tyvärr. Folk vet inte vem de ska rösta på och så blir det på den som skriker just det som man vill höra, ungefär. Trump är verkligen inte det varken USA eller världen behöver, men jag har förhoppningen att han inte blir sittande president alltför länge, att det uppstår ett misstroende.
Jag tror inte att han kan ta emot vettigare värderingar, jag tror han saknar den förmågan. Vi lever i en minst sagt spännande tid, en spänning som är otäck. Men var och en får jobba utifrån sin egen värld och sitt eget liv och de värderingar som alla mår bra av. Trots allt tror jag på det ljusa i tillvaron, jag tror att det kan förtrycka mörkret.

Svar: Åh, så fint skrivet! Jag håller med om vartenda ord!Särskilt det om ljuset i tillvaron som förhoppningsvis
kan förtrycka mörkret! En fin livsfilosofi❣
Varma kramar från mig till dig🙏
KreAtiVa GHUGGE

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress